Statcounter kode

 
Publiceret af CJA i den 5. april 2015 | No Comments

Tilmelding til nedenstående aktiviteter og arrangementer kan ske pr. email eller telefon. Se kontaktinfo ude i højre kolonne under tilmelding. Indbydelser bliver omdelt i Fruering nogle uger før arrangementerne, ligeledes udsendes indbydelser til e-mail liste.

Aktiviteter i 2016 – sæt kryds i kalenderen allerede nu

Fredag den 29. april Ålegilde
Lørdag den 21. maj Kultur på hjul
Torsdag den 23. juni Sankt Hans aften
Lørdag den 10. september Sensommerarrangement
Torsdag den 3. november Bankospil
Lørdag den 19. november Liv i forsamlingshuset – New Orleans Blues – Esben Just
Lørdag den 26. november Juletræsfest i forsamlingshuset og juletræstænding på parkeringspladsen

I 2012, 2013, 2014 og 2015 var Fruering forsamlingshus med i det kommunale initiativ: Liv i forsamlingshusene. Vi har tidligere afholdt “Musikalske one man show” med Carsten Knudsen, Irsk aften, Cubansk aften og Peter Viskinde. I år skal vi have besøg af “klavertamperen” Esben Just, der leverer et brag af en koncert med gang i og masser af New Orleans Blues.

Fællesspisning

Der afholdes fællesspisning i Forsamlingshuset cirka 1 gang om måneden i perioden 1. september til 1. maj. Fællesspisningen foregår på frivillig basis og der vælges nyt madhold (4 par) fra gang til gang. Madholdet sætter selv menu og dato. Eventuelt overskud går til drift og vedligehold af Forsamlingshuset.

Vores bålplads

Vi vil gerne tage hensyn til fuglene og deres unger. Derfor vil vi bede jer om først at smide grene og kviste på bålet fra den 1. maj. BEMÆRK, KUN GRENE OG KVISTE. Pladsen vil være under opsyn, og andet affald vil blive fjernet på skadevolders regning. Fruering bålplads

Skriv kommentar

Du skal logge ind for at skrive en kommentar.