Statcounter kode

 
Publiceret af CJA i den 4. september 2012 | Kommentarer lukket til Musikalsk one man show med Carsten Knudsen

"Liv i forsamlingshusene 2012" er et fælles kulturelt fremstød for 9 af Skanderborg Kommunes forsamlingshuse. Hen over efteråret vil der i de 9 deltagene huse blive afholdt et arrangement med kendte kunstnere. Flere oplysninger om arrangementet kan se på Skanderborg Kommunes side om projektet.

Dette arrangement er afholdt !

Glæd dig til et godt grin lørdag den 27. oktober, her er Fruering Borgerforening og forsamlingshus vært for et forrygende show med Carsten Knudsen.

Den alsidige entertainer Carsten Knudsen laver både Stand-Up, musikalske klovnerier og synger sange om Erling og Carla’s daglige kampe med klumper i sovsen og de døde bambus i haven. De eksotiske rytmer og fremmede klange, spillet på instrumenter hjembragt fra de varme lande, samt ikke mindst Carsten Knudsen’s overraskende kropsudfoldelser vil vække drifterne i publikum, når han smyger sig op ad mikrofonstativet. En aften i selskab med Carsten Knudsen er garanti for et godt grin og refleksion over vores dagligdag.

Før showet er der mulighed for at hygge sig med en god gang aftensmad. Der serveres en en 2 retters menu bestående af rejecocktail og Fruering Gryde med lækre ovnstegt kartoffelmos og en frisk gang salat. Der kan købes øl, vin, sodavand med videre.

Som optakt til denne forrygende aften er der omkring middagstid et arrangement for børn og barnlige sjæle. Her har du mulighed for at sælge eller bytte noget af dit legetøj, og måske lige købe den lego figur eller Barbie dukke som naboen har til salg! Stadepladser uddeles efter først til mølle, så mød op fra kl. 9.00. Der kan købes kaffe, kage, øl og sodavand i forbindelse med "Byt, køb og sælg dit legetøj" arrangementet.

 

Dagens program:
 

9.00 Dørene åbnes til opstilling af stadeplads
10.00 – 13.00 “Kom og byt, køb og sælg dit legetøj”

17.30 Dørene åbnes for spisende publikum
18.00 Spisning
19.30 Dørene åbnes for ikke spisende publikum
20.00 ”Musikalsk one man show med Carsten Knudsen”

Entré 110 kr. Kuvertpris 85 kr.

Se flyer/brochure for dette arrangement her